Urządzenia i Akcesoria
Proteinowy sernik z jabłkami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje
Składniki
-
masło do natłuszczenia
-
2 łyżki migdałów, mielonych
-
20 g ksylitolu20 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
1 łyżeczka cynamonu, mielonego
-
500 g twarogu, chudego podzielonego na kawałki
-
50 g mleka
-
50 g białka w proszku naturalnego lub smakowego (patrz wskazówka)
-
1 jajko
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
150 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 1 cm kostkę
-
owoce jagodowe, mieszane, mrożone lub świeże, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
564.8 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
905.2 kJ /
216.3 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cytrynowy sernik japoński
1 godz. 45 min
Brownie z czerwonej fasoli
1 godz.
Batoniki proteinowe
50 min
Bezglutenowy chleb kukurydziany
1 godz. 20 min
Sernik jogurtowy „Malinowa zebra” bez pieczenia
4 godz. 45 min
Sernik kokosowy z sosem karmelowym
3 godz. 30 min
Naleśniki z mąki kukurydzianej
30 min
Brownie fasolowo-daktylowe
2 godz.
Naleśniki z mąki ryżowej
35 min
Placki z mąki kokosowej
30 min
Białkowe batony czekoladowo-orzechowe
1 godz. 45 min
Pizza na spodzie z tuńczyka (low carb)
1 godz.